VZAW_Stand.png

VZ Administratie & Winstadvisering zorgt voor financieel overzicht en rust in je onderneming en we zorgen samen met jou dat je jaarlijks 20% meer winst behaald.

Wij laten je op een simpele manier zien wat er administratief binnen jouw bedrijf plaatsvindt en mogelijk is. Hierdoor krijg je grip op de financiën en is adequate sturing mogelijk. Persoonlijk contact en kennis van jouw bedrijf en de personen hierachter zijn hierbij belangrijke uitgangspunten.

 

 

PA_Producties_stand.png

Wij zijn dé flexibele AudioVisuele serviceverlener voor bedrijven!

Al ruim 25 jaar is P&A Producties toonaangevend in het verzorgen van audio, licht, beeld en (streaming) video bij presentaties, (bedrijfs)feesten, evenementen, uitvaarten en nog veel meer. Van topkwaliteit speakers tot een enorme verlichte dansvloer en alles wat er tussen zit, wij verzorgen het graag voor u!
Ook kunt u bij ons gebruik maken van onze volledig ingerichte high-tech streaming studio, die van alle gemakken en technologie is voorzien. 

Stand_Paula.png
Wanneer mijn opdrachtgevers zicht- en vindbaar zijn op Internet, ben ik pas tevreden!
Als je trots bent op je onderneming en jij jouw bedrijf het bekijken waard vindt.. en bovendien de passie voelt om te groeien, zijn er genoeg geavanceerde technieken in te zetten om jouw bedrijf in het zonnetje te zetten!

Sinds 2013 zet ik, Paula de Boer, mijn vakkennis op het gebied van online communicatie, Public Relations, mijn taaltalent en creativiteit in om over te brengen op ondernemers en hen te ondersteunen, in welke branche dan ook!

Met mijn bedrijf – Pride & Proud PR en Communicatie – wil ik ertoe bijdragen dat bedrijven zich on- en offline optimaal kunnen profileren.
Mijn opdrachten zijn zeer divers, maar allen gebaseerd op PR, promotie, communicatie, social media support, contentmanagement, redactie en SEO copywriting.
Ik ontwikkel en geef Social Media Trainingen maar beheer daarnaast voor opdrachtgevers, uit zeer diverse vakgebieden, het Social Media Management.
In mijn workshops leer ik ondernemers en particulieren hoe zij Twitter, Facebook, LinkedIn en Pinterest effectief kunnen inzetten om relaties te leggen, een baan te vinden, klanten te werven of omzet te genereren.

Daarnaast ontwikkel ik aantrekkelijke moderne websites en schrijf SEO webteksten, redigeer teksten en geef advies over tools zoals bijvoorbeeld een Google 360° Tour, Social hotspot en Google Mijn Bedrijf. Ik werk nauw samen met vakkundige fotografen, app-ontwikkelaars, grafische vormgevers en webdesigners om tot een mooi resultaat te komen.

Mocht je in je netwerk mensen kennen die belangstelling hebben voor een uitgebalanceerde 'Workshop op maat' of mijn ondersteuning of expertises hard nodig hebben, kom ik graag met hen in contact.
Eén telefoontje of berichtje is voldoende!
 

Time_IT_Stand.png

Mirada BV is een organisatie die andere bedrijven helpt met project / programmamanagement. De eigenaar van dit bedrijf, Peter van Deutekom, is al meer dan 35 jaar werkzaam in de IT-branche. Hij heeft, op basis van veel ervaring in het veld, het product Time IT ontwikkeld.

Wij helpen (IT-) organisaties om een ​​verzameling van activiteiten / planning efficiënt te managen, wat garant staat voor veel tijd en dus geldbesparing. Veel organisaties gebruiken Excel maar dat is allemaal statisch, foutgevoelig en tijdrovend.

We zijn in staat om een ​​verzameling van activiteiten of taken op een gestructureerde manier uit te voeren, ongeacht de branche, in realtime met allerlei innovatieve communicatie, toegevoegde opmerkingen en links met documenten / werkinstructies.

EHBOdoos_Stand.png