• 1

foto impressies

logo Boerdrij de zalmSpeciaal voor de OCMN card houders, een speciale op maat gemaakte ondernemersaanbieding!

ARRANGEMENT PURE & SILENCE

Alles om ons heen schreeuwt om aandacht: de mobiele telefoon, de radio, de advertenties langs de weg, buurkinderen, de wekker en de agenda. Heb je altijd al honger gehad naar de stilte, maar je kunt de rust niet vinden? In dit arrangement gaan we op zoek naar die stilte, naar die vredige plek in jezelf. En hoe gaan we dat doen, we zullen oefeningen doen. En stilstaan bij wat ‘nu’ en stil zijn nu eigenlijk betekent. We zullen leren het denken uit te schakelen, wanneer we daarvoor kiezen.

Bovenal zul jij genieten van het zijn, gewoon ‘zijn’ in die prachtige plek, die Boerderij de Zalm voor jou biedt. Als je er eenmaal bent, in de stilte, zul je worden herboren met nieuwe energie. En het mooie is: om de stilte te vinden, hoef je niets te doen...

Op jouw stilte!

Wil je eens aandacht geven aan rust in je hoofd, even tot jezelf komen met af en toe een goed gesprek?

Kom dan eens een weekend of week voor ons Pure en Silence arrangement. Samen met jou en met begeleiding zoek je de stilte op en laat je inspireren door de prachtige omgeving, de bijzondere oefeningen en kom weer tot jezelf!

Vragen, meer weten, we beantwoorden je vragen met plezier!
06 403 55 201 of mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Boerderij de Zalm – Speciaal aanbod voor OCMN cardhouders

Lees meer...

logo Boerdrij de zalmSpeciaal voor de OCMN card houders, een speciale op maat gemaakte ondernemersaanbieding!

Wat wil jij bewerkstelligen in je leven? Iets van waarde, iets groots? Iets meeslepends? Of juist iets verfijnds, zoals misschien je eigen boek of …l? Voel je dat er iets in je borrelt, maar je kunt het nog niet geheel naar buiten laten komen? Ik daag je uit: durf jezelf te zien in jouw mooiste versie!

Vanuit rust en ruimte zijn de mooiste ideeën ontstaan. Met genoeg plek voor creativiteit en fun zul je in dit arrangement op zoek gaan naar de sleutel tot zelfverwerkelijking. Droom je grootste droom. Ik ben mijn dromen aan het waarmaken. Ik help je graag bij die van jou. Wil je hulp om juist die stap te zetten, die je nu steeds maar niet neemt? Wat weerhoudt je? Hoe kun je toch dat verwezenlijken, dat je al zo lang diep in je hart wilt? Kom voor inspiratie naar Boerderij de Zalm. We hebben voor OCMN cardhouders een speciale aanbieding. Kom je voor het INSPIRATION arrrangement, dan krijg je 10% korting op de normale waarde.
Op jouw inspiratie!

Boerderij de Zalm – Speciaal aanbod voor OCMN cardhouders

Lees meer...

stress alert system - VitaalWerktBeterPreventie is geen curatie. U kunt daarom zelf al veel voor u werknemers betekenen. Met de stresspreventieabonnementen van Stress Alert System® biedt u uw werknemers halfjaarlijks een professioneel klankbord aan, voor zaken die hun na aan het hart liggen.

Of dat nu werk betreft of privé. Door twee keer per jaar mee te doen aan het stressonderzoek met open vragen, staan deelnemers stil bij hun gevoel en de keuzes die zij maken.

Zijn er signalen van stressontwikkeling en lopen uw medewerkers risico? Dan krijg zij automatisch een doorverwijzing voor deelname aan een training of een persoonlijk gesprek met één van onze coaches. Zo helpen wij uw mensen snel weer op weg en wordt erger voorkomen. En u? U hoeft daar helemaal niets voor te doen!

VitaalWerktBeter® is binnen OCMN, prefered supplier van het Stress Alert System®.

Voor meer informatie neem contact op met:
Desiree Dankers | 085-06 08 840 | 06-42145415 | Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

#OCMN Actueel

Met #OCMN Actueel krijg je paar keer per maand relevant nieuws over activiteiten van OCMN en ondernemers verbonden aan het netwerk. Stay Connected!

Utrechtse Euro

logo utrechtse euro

De OCMN organisatie en steeds meer Cardhouders nemen deel aan de Utrechtse Euro

Bedrijfsbanners