In gesprek met Erika Schrik –ReflActive Management & Organisatieontwikkeling

erika schrik

Erika komt vlot aanlopen vanaf de parkeerplaats, zoals ik kan zien vanachter mijn bureau op het OCMN secretariaat. Haar vlotte manier van lopen zegt veel over Erika. Het past helemaal bij haar. Al bij onze eerste kennismaking eerder dit jaar, viel het mij op wat een daadkrachtige, zelfverzekerde en energieke dame ze is. Erika praat snel, communiceert helder en duidelijk. Als je in gesprek met haar bent voel je vanzelf dat ze veel in haar mars heeft. Waar Erika vandaan komt, wat haar beweegt en wat ze doet, ga je ontdekken in het gesprek dat zij had met Inez voor de OCMN rubriek “In gesprek met …”

Lees meer...

Brenda Bas - Ondernemen met passie

banner brenda

"Ja, dat was zeker een spannend moment. Je voelt aan alles dat het goed zit. Je ziet de kans om heel concreet invulling te geven aan je visie om mensen dichter bij de natuur en hun optimale gezondheid te brengen. En daar rijd je dan. Onderweg terug vanuit Duitsland naar Nederland met een goede deal waarmee ik mijn visie uit kan dragen op zak.”

Lees meer...

John Goes - DISC en hoe het direct bijdraagt aan jouw sales

john goes - reflexion

Het was in de zomer van 2016 dat ik John Goes voor het eerst bij een OCMN bijeenkomst trof. Zijn introductie maakte mij meteen nieuwsgierig want hij stelde zich voor als DISC kundige. Nu zijn we inmiddels maanden verder. John is een vast gezicht geworden bij de OCMN bijeenkomsten en wat DISC nu is en voor jouw bedrijf doet is een goede reden om met hem in gesprek te gaan.

Daarom dit interview waarmee je meer inzicht krijgt in DISC en je John Goes beter leert kennen.

Lees meer...

#OCMN Actueel

Met #OCMN Actueel krijg je paar keer per maand relevant nieuws over activiteiten van OCMN en ondernemers verbonden aan het netwerk. Stay Connected!

Utrechtse Euro

logo utrechtse euro

De OCMN organisatie en steeds meer Cardhouders nemen deel aan de Utrechtse Euro

OCMN - Data Collectief ambassadeur

logo datacollectief

Bedrijfsbanners