Ondernemers Conferenties Midden-Nederland

Jouw zakelijke netwerk van ondernemers en zelfstandig vakspecialisten

Meet Me @ Monday Morning

jouw vaste wekelijks contactmoment met gelijkgestemden

Meet Me @ Monday Morning

Op maandagochtend van 09:00 tot 10:00 uur in contact komen met andere ondernemers en zelfstandig vakspecialisten. Dit heerlijk vanuit je eigen omgeving met je eigen koffie, thee of wat jij lekker vindt.
Als je op zoek bent naar gemotiveerde, ondernemende,  geweldige mensen, mensen zoals jij, die je inspireren, met je praten, naar jou luisteren, dan ben je hier op de juiste plek.

Meet Me @ Monday Morning is iedere week, online, het hele jaar door.

Wat is dat, de Social Lounge?
De online omgeving die de hele maand, 24 uur per dag toegankelijk is.
Gratis, simpele registratie zonder e-mail of wachtwoord, handig om te netwerken.

Wat kan je daar?
Gemakkelijk contacten kunt leggen en relaties kunt onderhouden
Aanschuiven aan open gesprek tafels en thema tafels
Kennismaken met ondernemers die aan een branded-talbe je over hun aanbod informeren en expertise delen
Gratis gebruik van kan maken om met anderen af te spreken wnneer je dat wilt alsof je in een hotel-lounge bent.

En de Meet Me @ Monday Morning sessies dan?
Ook deze verhuizen naar de Social Lounge. En blijven zoals altijd op iedere maandag van 09:00 tot 10:00 voor iedereen gratis toegankelijk.

Meet Me @ Monday Morning sessies zijn online sessies waarbij je zo even virtueel binnenloopt. Je komt hier gemakkelijk in contact komt mede-ondernemers en vakspecialisten. Dit met Speed Networking of gewoon aan een open gesprekstafel. Het is een heerlijke start van je week en je blijft zo gemakkelijk in beeld bij anderen.

Waarom doen we dit?
Omdat we afgelopen jaren ervaren hebben dat online netwerken een prima manier is om contacten te leggen en relaties te ounderhouden.
Het is bijzonder efficient en laat zich heel goed combineren met fysiek netwerken.
De ene keer even kort, tijdefficient en makkelijk online vanuit jouw kantoor of waar je ook bent. De andere keer ingepland, op een mooie locatie dicht bijelkaar, weer de handen schuddend, schouider aan schouder, face to face lekker in gesprek zijn met elkaar en afsluiten met een gezamenlijke lunch of borrel. Heerlijk.

Wat kost mij dit?
Niets!
Als netwerkorganisatie investeren wij in deze faciliteit omdat het aansluit bij onze missie en doelstelling; het verbinden van ondernemers actief in Midden-Nederland. Daarnaast dragen sponsoring en afname van branded-tables bij aan het financieel haalbaar houden van de Social Lounge.

Toegang:
De OCMN Social Lounge - Oktober 2021 is de hele maand 24 uur per dag toegankelijk via:  https://www.airmeet.com/e/cba863a0-1dd6-11ec-90a0-83ca0adfb742

De OCMN Social Lounge - Oktober 2021 is de hele maand 24 uur per dag toegankelijk via:  https://www.airmeet.com/e/cba863a0-1dd6-11ec-90a0-83ca0adfb742

De Meet Me @ Monday Morning sessies zijn wekelijks van 09:00 tot 10:00 uur op:

 • Maandag 4 oktober 2021
 • Maandag 11 oktober 2021
 • Maandag 18 oktober 2021
 • Maandag 25 oktober 2021

De maandeljikse Social Lounge met daarin de wekelijkse Meet Me @ Monday Morning sessies zijn online voor iedereen toegankelijk die interesse in, of een belang heeft bij ondernemers actief in Midden-Nedeland.

Lees meer: Meet Me @ Monday Morning en de Social Lounge

 

Met ingang van oktober 2021 stappen we over naar het Airmeet platform. 

In aanloop naar en op maandag 27 september, hebben we dit platform uitvoerig getest. Gebleken is dat het heel prettig werkt. Binnen Airmeet is er de zogenaamde Social Lounge. Die gaan we inzetten. De Social Lounge is één overzichtelijk scherm met alle faciliteiten in beeld te weten:

 • Speed NetworkingAirmeet logo - het online eventplatform in gebruik voor de OCMN Meet Me at Monday Morning sessies
 • De gespreks- en thema-tafels
 • De branded-tafels
 • De People-list, Chat, Messages, Q&A en Polls

Het beeld en geluid is erg goed en ook het schermdelen is erop vooruitgegaan. Dit kan je als deelnemer nu bijna fullscreen vergroten.

Eenvoudig toegang
De registratie procedure is heel basaal, Je  hebt geen account nodig.

 • Klik op de link (gebruik bij voorkeur Chrome)
 • Klik op "Enter Event"
 • Vul het korte formuliertje in
  (je kan daar invullen wat je maar wilt. E-mail en wachtwoord zijn niet nodig)

Eén maandelijkse link / url voor doorlopende toegang
Een groot voordeel is dat de link / url naar de sessie nu de hele maand hetzelfde blijft. Met de link heb je de hele maand, 24 uur per dag toegang tot de Social Lounge. Je kan daar dus afspreken wanneer je wilt en met wie je de link deelt. Geen probleem, het is een soort van open lobby.

De Meet Me @ Monday Morning Sessies zijn de wekelijkse momenten van 9 tot 10 uur waar we bij elkaar komen. Je hebt daar geen aparte link voor nodig.

De Airmeet App
Gebruik je de App, doe dat dan met je LinkedIn account. Oefen hier vooraf even wat mee. 
Met de Airmeet App kan je ook meedoen. Het advies daarbij is om in de app met je LinkedIn account in te loggen. Dat werkt tot op heden het beste.
De app is wat anders in mogelijkheden en werking, maar het beeld en geluid is, net als op een desktop, heel goed.

Hoe kom je aan de maandelijkse link?
De maandelijkse link voor toegang tot de Social Lounge zullen we hier op de website publiceren. Zo hoef je nooit meer in je mail of app te zoeken.

Wij zien uit naar jullie komst,

Tot ziens, wekelijks in de Social Lounge

#OCMN #Management
Peter Klink & Chantal Oosterbeek

 

 

Inmiddels alweer een jaar worden de Meet Me @ Monday Morning sessies gehouden op het Hopin eventplatform. Dit is een geweldig online platform wat zich voor OCMN en haar deelnemers en internationaal bewezen heeft voor grotere events van honderden tot duizenden deelnemers. Wij werken er met veel plezier mee.

Voor de wekelijse Monday Mornings is het echter een beetje een "overkill" gebleken. Een vaak gehoorde opmerking was de te omslachtige manier van aanmelden. Daarbij is er vaak verwarring tussen registratie en de checkout met een ticket om het event in te komen. Elementen waaraan zeker voordelen zitten als je je in de Hopin wereld verdiept, maar die verwarrend werken als je even snel aan een Monday Morning sessie deel wilt nemen.

Tijd dus om verder te kijken en dat hebben we gedaan. Het aanbod van online platformen is inmiddels overweldigend. Vele hebben we er bekeken en getest. Met twee zijn we verder gaan testen en met één daarvan gaan we nu publiek testen en denken we een goede stap voorwaarts te maken voor de Monday Morning sessies.

Dit is het Airmeet platform waarvan we de Social Lounge functionaliteit gaan inzetten.
logo airmeet 600x325De Social Lounge biedt:

 • Random Speed Networking
 • Gesprekstafels waar twee tot acht deelnemers, virtueel aan plaats kunnen nemen om met elkaar in gesprek te gaan.

Wil je inzicht krijgen hoe dit werkt en wat je ermee voor jouw bedrijf en activiteiten kan doen? Doe dan mee met de test via: https://www.airmeet.com/e/821f5340-1b99-11ec-a141-9b4a9d7fd4f8

 

Screenshot 2021 09 24 at 09 47 39 Airmeet Meet Me Monday Morning test 27 09 2021

 • Screenshot 2021 09 24 at 03 26 30 Airmeet Meet Me Monday Morning test 27 09 2021Ga via de link: https://www.airmeet.com/e/821f5340-1b99-11ec-a141-9b4a9d7fd4f8 naar de Airmeet omgeving en klik op: "Enter Event"
 • Je krijgt aan de rechterkant een kort invulformulier. Vul wat in, de gegevens worden niet bewaard, en je bent binnen. NB: Designation = titel of functie of (bij)naam maar je kan ook een . punt invullen
 • Je kan met of zonder audio / video binnenkomen maar als je aan een tafel aan wilt schuiven of wilt netwerken, dan moet je audio / video geactiveerd zijn.

 Screenshot 2021 09 24 at 03 29 51 Airmeet Meet Me Monday Morning test 27 09 2021Screenshot 2021 09 24 at 03 30 13 Airmeet Meet Me Monday Morning test 27 09 2021