• 1

AANMELDFORMULIER...

Dinsdag 27 november 2018 is er de Utrechtse Ondernemersdag #UOD2018. Met het thema "Winnen doe je samen" belooft dit weer een groots en inspirerend ondernemersevent te worden. 
Vanuit OCMN zijn we als organisatie nauw betrokken bij dit event. Eén van de voordelen is dat wij OCMN deelnemers speciale aanbiedingen kunnen doen voor bezoek of deelname aan deze editie van de Utrechtse Ondernemersdag 2018.

Aanbieding: OCMN Korting tarief van € 34,00 in plaats van € 39,00 (exclusief btw). 
Het korting tarief kunnen wij tijdelijk aanbieden voor een beperkt aantal deelnemers. Wil je zeker zijn van deze korting, meld je dan nu direct aan via: https://forms.zohopublic.com/ocmn/form/AanmeldingUOD2018EarlyBird/formperma/je8klq4cjxHG7OVMsOodW1pk6a_-wZ2F3eAL46QBTLA

Over het thema, programmering en participeren:

Het thema van de Utrechtse Ondernemersdag 2018 gaat over samenwerken met de topsport als rode draad, als metafoor. Plenair met aansprekende sprekers, en in de subsessies met collega-ondernemers die het anders hebben gedaan dan anders en graag hun verhaal delen.

Dat topsport veel te maken heeft met ondernemerschap laten we tijdens de Utrechtse Ondernemersdag 2018 zien. Hard werken, focussen op het integrale einddoel en oplossingsgericht denken. Daarnaast telt wederzijds vertrouwen en respect voor elkaars belangen. Inlevingsvermogen en de moed om fouten toe te geven en het lef om impasses te doorbreken. Zowel plenair als in de subsessies gaan we met deze onderwerpen aan de slag, want “Winnen doe je samen”

Programmering

Het thema dit jaar is “Winnen doe je samen” waarbij het gaat over samenwerken. In de topsport spelen teamgeest en communicatieve vaardigheden een belangrijke rol, want achter iedere sporter staat een team van mensen, die allemaal een bijdrage leveren aan hetzelfde doel. Ieder vanuit zijn eigen perspectief, kennis en kunde.

13.30 Ontvangst
14.00 Welkomstwoord
14.10 Inleiding
14.15 Spreker 1
14.45 Gerard Kemkers – (oud) schaatscoach
15.15 GET CONNECTED
16.00 Sessie 1 – Sessie 2 – Sessie 3
17.00 Jens Műller – teammanager Duitse voetbalelftal
17.45 Borrel

Tarief:

De bijdrage voor deze middag is met het OCMN Korting tarief € 34,00 (het standaard tarief is € 39,- per persoon exclusief BTW). Hiervoor ontvangt u een complete middag met koffie/thee, een inspirerende sessie en een borrel met hapjes achteraf.

Participeren?

Wilt u een product of dienst lanceren, uw netwerk vergroten of werken aan uw naamsbekendheid? Tijdens de Utrechtse Ondernemersdag ontmoet u honderden collega-ondernemers om dit te bewerkstelligen. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Contactgegevens:
OCMN Secretariaat: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. - Tel: 030 - 8770244 of bel direct met Peter Klink 06-29506649

Aanmeldformulier:

Bedrijfsbanners