Ondernemers Conferenties Midden-Nederland

Jouw zakelijke netwerk van ondernemers en zelfstandig vakspecialisten

Vakspecialisten

samen staan we sterk

Als specialist ben je een gedreven persoonlijkheid. Op jouw gebied weet je veel, misschien wel alles. Hoewel je dat nooit helemaal zeker weet, dus je blijft leren en onderzoeken. Je werkt als zelfstandige. Dat maakt dat je uiteindelijk helemaal alleen staat, want zelfs als je een relatie hebt, zal je partner je nooit helemaal begrijpen. Wel ondersteunen, liefkozen, altijd voor je klaarstaan. Maar als zelfstandig professional sta je er uiteindelijk alleen voor.

Dat maakt je soms, en als je denkt dat niet zo is, hoogstwaarschijnlijk, blind voor het verschil tussen hoe jij jezelf en een ander jou ervaart. Dat hoeft geen probleem te zijn afhankelijk van je persoonlijkheid. Maar wat als je jezelf van tijd tot tijd eens een spiegel voorhoudt? Wat zou je zien, wat zou je missen, kan je dat zelf wel oprecht en eerlijk in beeld krijgen? Zou het juiste inzicht in jezelf het zakelijk leven voor jou wel eens makkelijker kunnen maken?

Ik denk van wel, want inmiddels alweer meer dan dertig jaar ondernemerschap ontdek ik steeds weer dat het werkt. Om de zoveel jaar eens kritisch naar jezelf kijken en vervolgens weer met frisse blik vol energie en aangescherpt inzicht en bijpassend gedrag weer verder en doen waar ik goed in ben. Eén van de methodes die werkt is de Vitaliteitsscan voor persoonlijk inzicht. Een korte, heldere methode die je in een ochtendje weer op scherp zet. Voor een goede impressie is er de Quickscan Vitaliteit die je online in een paar minuten kunt doen: Als je er mee aan de slag gaat, laat mij dan even weten wat het jou heeft gebracht. 

Veel plezier toegewenst,
Peter R. Klink