stress alert system - VitaalWerktBeterPreventie is geen curatie. U kunt daarom zelf al veel voor u werknemers betekenen. Met de stresspreventieabonnementen van Stress Alert System® biedt u uw werknemers halfjaarlijks een professioneel klankbord aan, voor zaken die hun na aan het hart liggen.

Of dat nu werk betreft of privé. Door twee keer per jaar mee te doen aan het stressonderzoek met open vragen, staan deelnemers stil bij hun gevoel en de keuzes die zij maken.

Zijn er signalen van stressontwikkeling en lopen uw medewerkers risico? Dan krijg zij automatisch een doorverwijzing voor deelname aan een training of een persoonlijk gesprek met één van onze coaches. Zo helpen wij uw mensen snel weer op weg en wordt erger voorkomen. En u? U hoeft daar helemaal niets voor te doen!

VitaalWerktBeter® is binnen OCMN, prefered supplier van het Stress Alert System®.

Voor meer informatie neem contact op met:
Desiree Dankers | 085-06 08 840 | 06-42145415 | Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Abonnementen
De abonnementen van Stress Alert System® hebben een vaste looptijd van tenminste 12 maanden. U kunt voordelig kennismaken met Stress Alert System® door een proefabonnement te nemen voor 24 maanden of 36 maanden. U bespaart dan niet alleen op de abonnementsgelden, maar legt ook direct voor 2 of 3 jaar een goede basis voor een consistente aanpak van verzuimpreventie.

Voordelige tariefopbouw
De tarieven hieronder zijn per deelnemer en exclusief btw. Betalingen telkens per kwartaal of per jaar vooruit te voldoen.

Tarieven 2018 vanaf: € 2,02 tot € 4,58 varierend van duur en aantal medewerkers.

Extra voordeel tijdens de Week van de Werkstress 2018
Offerte aanvragen gaat eenvoudig. Stuur ons een email en geef aan voor hoeveel werknemers u een offerte wilt ontvangen. Vraag u offerte aan tijdens de week van de werkstress (van maandag 12 tot en met donderdag 15 november 2018), dan ontvangt u nog eens 5% extra korting als u dit jaar nog een abonnement neemt.

Mail nu naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. ovv StressAlertSystem en aantal medewerkers...

 

#OCMN Actueel

Met #OCMN Actueel krijg je paar keer per maand relevant nieuws over activiteiten van OCMN en ondernemers verbonden aan het netwerk. Stay Connected!

Utrechtse Euro

logo utrechtse euro

De OCMN organisatie en steeds meer Cardhouders nemen deel aan de Utrechtse Euro

OCMN - Data Collectief ambassadeur

logo datacollectief