• 1

Bedrijfsbanner

OCMN biedt al haar cardhouders de mogelijkheid om zichzelf in de schijnwerpers te zetten. Eén van deze middelen is de OCMN bedrijfsbanner. Deze heeft als doel om jouw bedrijf, activiteit of aanbod onder de aandacht te brengen bij alle OCMN bijeenkomsten en gelegenheden.

De banner wordt zo opgemaakt dat 95% benut wordt voor jouw uiting of boodschap. Het andere deel zorgt voor een herkenbare, eenduidige uitstraling van de bij OCMN aangesloten deelnemers.

Voor € 149,95 exclusief btw heb je één kalenderjaar recht op exposure bij alle OCMN bijeenkomsten en gelegenheden.

Je krijgt een hoogwaardige banner

Wij hebben gekozen voor kwalitatief hoogwaardige materialen, zodat alle banners een luxe uitstraling krijgen. Daarnaast hebben we gekozen voor een uitstekende drukker.

De banner is echt jouw eigendom

Je bent vrij om de banner mee te nemen naar andere gelegenheden buiten OCMN om. Ook kun je de banner bij de organisatie achterlaten. Zij zorgen ervoor dat de banner bij OCMN bijeenkomsten opgezet wordt.

Ontwerp-check

Jasper Nijssen (Creative Director) verzorgt de vormgeving van de banner op basis van het door jou aangeleverde beeldmateriaal of ontwerp. Daardoor is jouw uitstraling en exposure optimaal!


Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Bedrijfsbanners