Vrijdag 6 september 2019 Dé OCMN PubQuiz 2019

De september bijeenkomst staat volledig in het teken van Dé OCMN PubQuiz 2019.

Het wordt weer een interessante ondernemersbijeenkomst met 60 tot 80 bezoekers uit het bedrijfsleven actief in Midden-Nederland. In de vorm van een PubQuiz gaan bezoekers in teams de Quiz-Strijd met elkaar aan. Aanmelden via: https://ocmn-conferentie-6-september-2019.eventbrite.nl

Wie weet het meeste van deelnemende bedrijven waarover vragen gesteld gaan worden? Wie kent de verrassende details van de ondernemers achter het bedrijf?  De opzet van de quiz is zo dat je op verrassende wijze kennismaakt met "de mens en de beweegredenen achter zijn bedrijf".

Voorafgaand aan meerdere vragenrondes, presenteert een bedrijfseigenaar zich in met een pitch. Vervolgens worden er vijf vragen over het bedrijf gesteld. De multiple-choice antwoorden zullen van hilarisch tot heel boeiend zijn.

"Een hele goede manier om vlot tot zakelijke relaties te komen" was de conclusie van de PubQuiz-deelnemers in 2018. In een hele korte tijd leer je de ondernemers aan jouw tafel en de deelnemende bedrijfseigenaren op inspirerende wijze kennen.

Programma:

Vrijdag 6 september 2019

08:45 uur Inloop
09.30 start PubQuiz
09.30 - 11.00 uur Ronde 1
11.00 - 11.30 uur pauze
11.30 - 12.30 uur Ronde 2
12.30 - 13.00 uur Prijsuitreiking einde Pubquiz
13:00 - 14:00 uur napraten, netwerken

De locatie is in de Sydney Zaal van DownUnder, Ravensewetering 1, 3439 ZZ Nieuwegein

Aanmelden kan via Eventbrite. Ben je nog niet bekend met OCMN? Dan is dit een goede gelegenheid om kennis te maken met de ondernemers. Ben je OCMN Cardhouder of heb je een VIP uitnodiging, dan kan je je op Eventbrite aanmelden voor het bijpassende gratis ticket.

Zie: https://ocmn-conferentie-6-september-2019.eventbrite.nl


 

Deelnemers OCMN

FC Utrecht Bedrijventoernooi - deelname OCMN team

Op dinsdag 28 mei 2019 was het FC Utrecht bedrijventoernooi waaraan ook OCMN met een team deelnam. Het was een mooie dag met 20 zeer gedreven voetballende bedrijventeams. Het OCMN team zat goed in het toernooi met sterke prestaties met drie doelpunten tegen de FC Utrecht Legends.

OCMN teamleden:

Utrecht 4Business - voorjaarseditie Utrechtse Ondernemersdag 2 juli 2019

UPDATE: wijziging datum van 21 mei naar Dinsdag 2 juli 2019!

uod 02 07 2019 Banner 2019 4

Dinsdag 2 juli 2019 houdt "Utrecht 4Business" de voorjaarseditie van de Utrechtse Ondernemersdag. Dit jaar in de Commandarije van St. Jan in Montfoort. Een unieke, historische locatie die alleen al het bezoek waard is.

Het wordt een bijzondere, interessante, intieme en inspirerende bijeenkomst. Met een plenair gedeelte, contactmomenten met ondernemers en een borrel tot slot.

Extra voordeel OCMN deelnemers,
Meld je nu aan voor slechts € 29 en ontvang het boek "Maak je comeback" twv € 20 gratis* Hoe? Vermeld bij kortingscode: ocmn2105
*zolang de voorraad strekt

AANMELDEN: https://www.utrechtseondernemersdag.nl/aanmelden

Over "Maak je comeback"

Hans van Breukelen neemt ons mee in zijn ervaring met persoonlijke tegenslagen en hoe hij dat heeft om kunnen zetten in een "come back".

Herken je dit? Hoe blijf je het voor?
Ondernemen is leuk en leerzaam. Maar soms komt er “iets” op je pad, waardoor jouw werk niet meer zo leuk is, waardoor de energie die je kreeg niet meer komt.
Herken je dit of wil je dit juist voorblijven? Beiden een goede reden om dinsdag 21 mei as. erbij te zijn. Want met de sessie over “maak je comeback” krijg je tools om tegenslagen om te zetten in nieuwe kansen.

AANMELDEN: https://www.utrechtseondernemersdag.nl/aanmelden

 

#OCMN Actueel

Met #OCMN Actueel krijg je paar keer per maand relevant nieuws over activiteiten van OCMN en ondernemers verbonden aan het netwerk. Stay Connected!

Utrechtse Euro

logo utrechtse euro

De OCMN organisatie en steeds meer Cardhouders nemen deel aan de Utrechtse Euro
OCMN-cardhouders kunnen zich hier aanmelden.

OCMN - Data Collectief ambassadeur

logo datacollectief

Bedrijfsbanners