Deelnemers OCMN

FC Utrecht Bedrijventoernooi - deelname OCMN team

Op dinsdag 28 mei 2019 was het FC Utrecht bedrijventoernooi waaraan ook OCMN met een team deelnam. Het was een mooie dag met 20 zeer gedreven voetballende bedrijventeams. Het OCMN team zat goed in het toernooi met sterke prestaties met drie doelpunten tegen de FC Utrecht Legends.

OCMN teamleden:

Utrecht 4Business - voorjaarseditie Utrechtse Ondernemersdag 2 juli 2019

UPDATE: wijziging datum van 21 mei naar Dinsdag 2 juli 2019!

uod 02 07 2019 Banner 2019 4

Dinsdag 2 juli 2019 houdt "Utrecht 4Business" de voorjaarseditie van de Utrechtse Ondernemersdag. Dit jaar in de Commandarije van St. Jan in Montfoort. Een unieke, historische locatie die alleen al het bezoek waard is.

Het wordt een bijzondere, interessante, intieme en inspirerende bijeenkomst. Met een plenair gedeelte, contactmomenten met ondernemers en een borrel tot slot.

Extra voordeel OCMN deelnemers,
Meld je nu aan voor slechts € 29 en ontvang het boek "Maak je comeback" twv € 20 gratis* Hoe? Vermeld bij kortingscode: ocmn2105
*zolang de voorraad strekt

AANMELDEN: https://www.utrechtseondernemersdag.nl/aanmelden

Over "Maak je comeback"

Hans van Breukelen neemt ons mee in zijn ervaring met persoonlijke tegenslagen en hoe hij dat heeft om kunnen zetten in een "come back".

Herken je dit? Hoe blijf je het voor?
Ondernemen is leuk en leerzaam. Maar soms komt er “iets” op je pad, waardoor jouw werk niet meer zo leuk is, waardoor de energie die je kreeg niet meer komt.
Herken je dit of wil je dit juist voorblijven? Beiden een goede reden om dinsdag 21 mei as. erbij te zijn. Want met de sessie over “maak je comeback” krijg je tools om tegenslagen om te zetten in nieuwe kansen.

AANMELDEN: https://www.utrechtseondernemersdag.nl/aanmelden

 

Over de OCMN ondernemers bijeenkomsten

2 flyer 10 05 2019 vitaal ondernemen 2160x1080 eventbrite 

Thema bijeenkomst: Vitaal Ondernemen

Op vrijdag 10 mei 2019  is een gangbare, gratis en vrij toegankelijke netwerkbijeenkomst zoals altijd. Maar dit keer aangevuld met de aanwezigheid van vier partijen en hun bijdrage voor "Vitaal Ondernemen". In de DownUnder Beachclub staan zij jou graag te woord om je te informeren over hun visie en toepassingen op dit gebied. En er zijn twee specialistische, inhoudelijke workshops over IKIGAI in Business en Vitaliteitsscan Vscan voor bedrijven en organisaties.

Deze maandelijkse bijeenkomsten worden bezocht door 50 tot 100 ondernemers en hun introducees. De toegang is gratis voor iedereen met een belang met ondernemers actief in Midden-Nederland.

Aanmelden voor de netwerkbijeenkomst en/of workshops via: https://ocmn-conferentie-10-mei-2019.eventbrite.nl 

#OCMN Actueel

Met #OCMN Actueel krijg je paar keer per maand relevant nieuws over activiteiten van OCMN en ondernemers verbonden aan het netwerk. Stay Connected!

Utrechtse Euro

logo utrechtse euro

De OCMN organisatie en steeds meer Cardhouders nemen deel aan de Utrechtse Euro

OCMN - Data Collectief ambassadeur

logo datacollectief

Bedrijfsbanners