Raad van Advies

Waarom een RvA?
De OCMN Raad van Advies is sinds 2019 actief om de groei van aan OCMN verbonden bedrijven te bevorderen.

Hoe ontstaan?
Deze RvA is ontstaan op basis van de jarenlange ervaring met netwerken die binnen OCMN is opgedaan. Opvallend daarbij is dat vele ondernemers regelmatig aangeven in contact te willen komen met ervaren, praktijkgerichte adviseurs en specialisten. Gewoon netwerken en vervolgens ontdekken wie goed aansluit bij de wens en behoefte van de ondernemer blijkt weinig efficiënt te zijn. Om op een solide basis te kunnen voorzien in gedegen advies- en ondersteuningstrajecten die aansluiten bij de groeiambitie van de ondernemer, is de RvA opgericht.

Wat is de werkwijze?
De OCMN RvA kenmerkt zich door een gestructureerde aanpak die begint met een uitgebreide intake. Met deze intake ontstaat een helder beeld van kansen, bedreigingen, sterke en zwakke aspecten die invloed hebben op de groei van de onderneming.

Het intake verslag wordt door de leden van de Raad van Advies beoordeeld en besproken. Vervolgens wordt er een voorstel gedaan voor op welke gebieden en met welke specialisten een groeitraject kan worden ingezet. Daarbij krijg je meteen inzicht in de benodigde investering in tijd en geld voor de optimale inzet van advies- en ondersteuningswerkzaamheden van de betrokken specialisten.

Voor het plannen van een intake gesprek met één van de OCMN Raad van Advies leden kun je een mail sturen naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel 030 - 8770244

ocmn raad van advies 300x300Over het Webinar
Dinsdag 16 juni 2020 van 15:30 tot 16:30 uur
Aanmelden via:  https://event.webinarjam.com/register/27/xx567hmw  Let op: de aanmeld/registreren knop staat achter de cookies melding! 

Zoals we gewoon zijn bij de conferenties verzorgt Peter Klink een korte inleiding en neemt enkele praktische OCMN zaken door.

Vervolgens komen aan het woord:

OCMN Joop der Weduwen Juridische zakenJoop der Weduwen:
Juridische zaken, maar dan leuk. Niet altijd even leuk voor ons als ondernemers, maar zeker noodzakelijk. Daarom presenteert Joop enkele actuele, belangrijke zaken op een leuke manier.

OCMN Peter de Wever Financiële zakenPeter de Wever:
Financiële zaken, maar dan begrijpelijk. Ook hierbij denkt menig ondernemer, "laat mij gewoon aan het werk gaan". Financiën, niet altijd even helder en duidelijk, maar wel als Peter heel begrijpelijk een paar belangrijke onderdelen toelicht.

OCMN Michiel van de Watering Strategische zakenMichiel van de Watering:
Strategische zaken, maar dan praktisch. Is Strategie wel iets voor MKB of hoort dat vooral bij hele grote bedrijven? Bovendien meestal maar een wollig theoretisch verhaal? Of toch niet, Michiel legt op een praktische wijze uit wat jij als ondernemer op dit vlak kan of zelfs moet doen.

Vragenronde en afsluiting

Heb je vooraf al vragen of onderwerpen? Mail die dan naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.


 

Raad van Advies Team

 • Joop der Weduwen

  Joop der Weduwen

  Joop heeft in Utrecht in de jaren 80 van de vorige eeuw rechten gestudeerd en is zowel strafrechtelijk als privaatrechtelijk afgestudeerd. In 2005 heeft hij ook strategisch management afgerond aan dezelfde universiteit.

  Read More
 • Michiel van de Watering

  Michiel van de Watering

  MMS is sinds 2004 ondernemer vanuit zijn bedrijf Accountable Marketing. Na het verschijnen van zijn eerste boek ‘Marketing Kassa’ november 2012 is hij ‘overgestapt’ van corporate klanten naar het MKB.

  Read More
 • Peter de Wever

  Peter de Wever

  Peter de Wever is gestart bij KPMG en is sinds 1992 Register Accountant. Hij heeft daarna een periode van 5 jaar gewerkt als Finance Director van een handelsonderneming. Sinds 1997 is Peter actief als Interim Manager.

  Read More
 • 1